Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser

Oprettelse
Et KirkeFundraising© Grundabonnementet kan som udgangspunkt kun tegnes via registreringsformularen på kirkefundraising.dk og det er en forudsætning, at KirkeFundraisings cookie- og privatlivspolitik samt abonnementsbetingelser accepteres.

Et KirkeFundraising© Grundabonnementet tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter indtil abonnementet opsiges skriftligt.

Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af en længde svarende til den foregående, med mindre andet er aftalt på forhånd.

Ophavsret
Et grundabonnement på KirkeFundraising© er personligt. Al kopiering, distribution eller lignende brug af nyhedsbreve og indhold på kirkefundraising.dk er ikke tilladt, uden forudgående aftale. Abonnenter har ikke ret til kommercielt brug af vores indhold herunder blandt andet videresalg, distribution eller promovering af indholdet.

Der kan til enhver tid tilknyttes flere brugere til abonnementet. Prisen pr. bruger er 50,- kr. ekskl moms for 6 måneder og faktureres samtidigt med grundabonnementet.

Betaling
Grundabonnementet og eventuelle flerbrugere betales forud og faktureres af KirkeFundraising IVS (CVR nr. 37840408) senest 14 dage efter opstart af en abonnementsperiode. Med mindre andet er aftalt er betalingsfristen netto 10 dage.

Opbevaring af data
KirkeFundraising opbevares de data omkring kunden som er indtastet via registreringsformularen. Disse data vil ikke blive videregivet til andre og slettes senest 12 måned efter ophør af abonnementet.

Fortrydelse
Hvis du fortryder dit køb, kan du gøre det i op til 14 dage efter aftaleindgåelsen. Denne almene fortrydelsesret er kun gyldig såfremt du ikke har taget produktet i brug, dvs. har logget ind på kirkefundraising.dk. En eventuel fortrydelse skal ske skriftligt ved at sende en e-mail til info@kirkefundraising.dk

Opsigelse
Et Grundabonnement kan kun opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Opsigelse af abonnement skal ske skriftligt ved at sende en e-mail til info@kirkefundraising.dk senest 14 dage før udløbet at indeværende abonnementsperiode.

Ansvarsfraskrivelse
KirkeFundraising linker til andre hjemmesider i forbindelse med nyheder eller anden information, og frasiger sig ethvert ansvar for det de andre sider laver. KirkeFundraising er ikke erstatningsansvarlig over for direkte eller indirekte tab som følge af forkerte, misvisende eller manglende informationer.

Ændring af abonnementsbetingelserne
KirkeFundraising har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsbetingelser og priser, såfremt det sker med en varsling mindst 3 måneder før ændringen finder sted. Denne varsling fremsendes til alle eksisterende abonnenter.